·  TEL. +841702 · EMAIL adsju@educand.ad
 · 

NotÝcies

EASJ_COMUNICAT_ESCOLA_FAM═LIES

24-03-2020

Sant Julià de Lòria, 24 de març del 2020 

NOTA INFORMATIVA 

Benvolgudes famílies, 

Dia a dia, tots plegats ens anem "adaptant” a la nova situació que ens ha portat el Coronavirus i al confinament que hem de seguir tota la població. 

No sabem quants dies durarà aquesta mesura tan excepcional, però els mestres de les escoles andorranes continuen treballant des de casa amb diferents objectius: 

  • Contribuir a què els nostres alumnes segueixin una rutina de treball escolar diària.
  • Proposar activitats significatives per a l'aprenentatge. 
  • Continuar el vincle amb l'escola i amb l'aprenentatge. 

Som conscients que a maternal i primera ensenyança no podem substituir online tot el que s'aprèn a l'escola, un nivell educatiu on el contacte amb les persones, els vincles i les vivències són un factor clau en el desenvolupament i aprenentatge dels nens. Les activitats proposades que us anem fent arribar són això, propostes d'aprenentatge que no tenen la consideració de lectives ni avaluables. En aquest sentit les nostres propostes adaptades a cada nivell i curs persegueixen que els alumnes dediquin una estoneta al matí i a la tarda a fer alguna tasca escolar que contribueixi al desenvolupament de la seva autonomia personal. 

Sabem que els nostres alumnes estan demostrant molta paciència i maduresa en uns moments emocionalment complexos com els que estem vivint. I que els pares i mares que els acompanyeu també esteu mostrant una gran creativitat i esteu fent equilibris familiars en aquesta nova situació.

Us volem encoratjar i fer-vos saber que l'escola també és a casa amb vosaltres, i que només així, tots junts, malgrat el confinament, ens en sortirem. 

Cordialment, 

L'equip de l'escola

 


Xarxes socials: