·  TEL. +841702 · EMAIL adsju@educand.ad
 · 

NotÝcies

EASJ_PROJECTE VOLUNTARIAT DOCENT 2020

07-06-2020

Sant Julià de Lòria, 5 de juny del 2020


Apreciat, apreciada,

en la situació en la que ens trobem i després de totes les setmanes de confinament que hem tingut, un grup de docents volem activar una sèrie d’accions per continuar acompanyant els infants del Principat en el seu procés d’ensenyament /aprenentatge un cop hagi finalitzat el curs escolar.

És per aquest motiu que hem impulsat el projecte VOLUNTARIAT DOCENT - ESTIU 2020, de caràcter voluntari, amb la clara intenció de minimitzar l’impacte acadèmic del COVID-19 en els nostres infants.

L’objectiu del projecte és ampliar durant el mes de juliol l'acompanyament als alumnes de 6 a 12 anys de tots els sistemes educatius, que tinguin necessitat de reforç educatiu en alguna àrea d’aprenentatge.

Aquest projecte, és un projecte de tots, i per això està obert a tots els docents del Principat d’Andorra que vulguin aportar el seu granet de sorra en aquesta situació tan excepcional.
Considerem que és una oportunitat per a tots i pel futur dels infants.

La col·laboració és totalment voluntària i flexible pel que fa als dies d’assistència i al nombre de sessions. L’organització de les persones, els espais i la distribució anirà en funció del nombre de persones inscrites en aquest servei.
Si esteu interessats/des a formar part d’aquest projecte, només heu d’omplir el formulari que trobareu al web www.infoeducacio.ad o a l’enllaç adjunt abans del proper divendres 19 de juny. Us agrairem, també, que el feu extensiu a la resta de personal docent de la vostra escola.


https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeMDlpUmlLzK7McL5tmwqoLEPUprJr2hSA5jBIHs1ekeJCHcg/viewform

Us agraïm la vostra col·laboració i compromís amb i per a l’educació del país !

Aprofitem l’avinentesa per saludar-vos.

Cordialment,


Coordinadors/es del projecte


Xarxes socials: