·  TEL. +841702 · EMAIL adsju@educand.ad
 · 

NotÝcies

EASJ_PSOCOPEDAGOGA

26-03-2020

Sant Julià de Lòria, 26 de març de 2020  

Benvolguda família, 

Davant la situació excepcional que estem vivint, us informem que l’escola posa a la vostra disposició la possibilitat d’adreçar els vostres neguits a la psicopedagoga del centre per tal d’orientar-vos en qüestions de planificació i gestió del temps a casa i facilitar-vos pautes específiques en relació a les tasques escolars així com acompanyar-vos en la gestió dels procés emocional que estan passant els vostres fills durant aquests dies. 

A partir de les vostres preguntes, es crearà un blog compartit amb tots els centres de primera ensenyança amb les diferents respostes, per tal que pugueu veure també les respostes a preguntes d’altres famílies que potser us poden ajudar. 

Podeu adreçar les vostres preguntes o reflexions al correu electrònic següent: 

En cas de necessitat concreta, les famílies podeu sol·licitar orientacions més individualitzades mitjançant altres canals de comunicació com pot ser la videotrucada, en horaris convinguts amb aquesta professional. 

Per a qualsevol dubte, restem a la vostra disposició i desitgem que aquest període de temps, tan anòmal, passi de la millor manera possible. 

Cordialment, 

L’equip directiu de l’Escola Andorrana de Sant Julia de Lòria


Xarxes socials: